Факти 
Кастинг проходив у Челябінську. У кастингу серіалу брали участь не тільки молоді актори, а й хлопці, які не знімалися в кіно, але мають досвід гри в хокей. Приходили навіть дівчата, які грають у хокей, але їх, природно, не розглядали.
Епізоди ігор і тренувань «Ведмедів» знімали в Льодовому палаці «Витязь» в Подольську.
Частина міських пейзажних вставок відзняті в Самарі, Тольятті, Красноярську, Челябінську і Митищах.
«СТС Медіа» спільно з Google Росія випустила інтерактивний промо гаджет «Молодіжка», що доступний на офіційному каналі СТС на YouTube c початку жовтня 2013 [1].
У телесеріалі присутня продакт-плейсмент: команда «Ведмедів», тренери і лікар носять спортивний одяг фірмиReebok; гравці з команди «Ведмедів» користуються продукцією фірми Nivea; іноді звучать позивні треки ізАвторадіо.
Макар Запорізький (виконавець ролі Дмитра Щукіна) і Катерина Смирнова (виконавиця ролі Вікторії) в реальному житті чоловік і дружина.
Ігор Огурцов (виконавець ролі Семена Бакина) і Наталія Терешкова (виконавиця ролі Ріти) вже грали закохану пару в телесеріалі «Школа».
Постановкою хокейних сцен займався Євген Полинскій, який раніше працював спільно з канадськими фахівцями над хокеєм у фільмі «Легенда № 17».

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу